Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχεται το Football Manager 2013

H Sports Interactive και η Sega ανακοίνωσαν, όπως κάθε χρόνο, την κυκλοφορία του Football Manager 2013 για PC στις 2 Νοεμβρίου. Το νέο μέρος του δημοφιλούς Football Manager franchise αναμένεται να «αφήσει εποχή», σύμφωνα με τα λεγόμενα των 2 εταιρειών.
Τα Football Manager 2013 θα φέρει πολλές νέες αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με τον περσυνό τίτλο (Βελτιωμένη 3D match engineWorldwide leaderboards, ένα νέο Challenge mode, είναι μερικές από αυτές). Ωστόσο η πιο αξιοσημείωτη διαφορά του από τους προηγούμενους τίτλους θα είναι η εισαγωγή του “FMC”. To FMC θα προσφέρει έναν εναλλακτικό και λιγότερο απαιτητικό τρόπο στους παίκτες να προσεγγίσουν το παιχνίδι.


Το παιχνίδι θα δίνει την ίδια ακριβώς αίσθηση, ο manager όμως πλέον δεν θα έχει όσες υποχρεώσεις είχε παλιότερα, αφού μερικές από αυτές θα αναλαμβάνονται από το support staff ή θα εξαφανιστούν τελείως. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα οι αγώνες να παίζονται σε ένα γρήγορο highlight onlymode το οποίο θα επιταχύνεται ακόμα πιο πολύ, αν θέλουμε, πηγαίνοντας μας απευθείας στο τελικό σκορ (Instant Result).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου