Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Google Maps for iOS 6, H Google ετοιμάζει το app για το νέο λειτουργικό


Η Apple με την παρουσίαση του iPhone 5, μας έδειξε και τους δικούς της χάρτες που θα συνοδεύουν τη δορυφορική πλοήγηση στο νέο της mobile λειτουργικό σύστημα iOS 6, αλλά όπως ήταν φυσικό η Google δεν θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια εγκαταλείποντας έτσι απλά την αγορά των iPhone, iPad και iPod Touch. Έτσι φημολογείται ότι ετοιμάζει τo δική της iOS 6 app για τουςGoogle Maps στις συσκευές αυτές.
Το Google Maps for iOS 6 app, σύμφωνα με την εφημερίδα The Guardian είναι σχεδόν έτοιμο και θα εμφανιστεί λίαν συντόμως στο App Store. Πηγές αναφέρουν ότι η εφαρμογή της Google θα είναι διαθέσιμη πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως ακόμα.

Εάν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται φωνές από haters για τους χάρτες της Apple, τότε δεν πρέπει να προκαλεί εντυπώσεις το ότι η Google επιδιώκει να μπει και πάλι δυναμικά στο iOS. Από την άλλη μεριά, ακόμα και αν ετοιμάσει το app θα πρέπει να το υποβάλλει στην Apple για έγκριση και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει εκεί. Ετοιμαστείτε για νέες ψηφιακές κόντρες…
Google Maps for iOS 6, H Google ετοιμάζει το app για το νέο λειτουργικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου